Avond voor belangstellenden 30 maart 2023

Interesse in de vrijmetselarij?

Why:

Waarom zou jij vrijmetselaar worden? Het is een verrijking van ‘jouw zijn’ en helpt bij het vinden van zingeving en jouw weg in het leven.

How:

Drie avonden per maand komen wij bij elkaar. Inwijdingen, comparities en sociëteit dienen als spiegels voor persoonlijke groei.

What:

Een symbolisch bouwgilde met een historie sinds 1717 dat de graden van Leerling, Gezel en Meester vrijmetselaar kent, waarbinnen gewerkt wordt.

Who:

Voor wie is de vrijmetselarij? Mannen vanaf 21 jaar, ongeacht afkomst of overtuiging kunnen een verzoek doen om de toelatingsprocedure te starten. Maar het begint allemaal met de bereidheid om te luisteren naar een ander en hiermee te werken aan jezelf.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kom op onze open avond vanaf 20:00 uur in het logegebouw op de Brediusweg 23A te Bussum. Aanmelden kan via e-mail bij onze secretaris Jan van der Molen: secretaris.loge208@vrijmetselarij.nl of bel met Edward Haarmans: 06-24758685

Neem bij vragen gerust contact op.

In deze speciale uitgave van het algemeen maçonniek tijdschrift VM geven 30 vrijmetselaren antwoord op de vraag waarom zij vrijmetselaar geworden zijn. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Vrijmetselarij.